Politica de Confidentialitate

Introducere
Urmatoare politica de confidentialitate se aplica in cazul utilizarii site-ului www.Floriinbaiamare.ro. Utilizarea siteu-ului nostru, aici incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acet site, implica intelegerea si acceptarea politicii noastra de confidenţialitate.

Marca si drepturile de autor
Drepturile de autor sunt rezervate www.floriinbaiamare.ro

Drepturile de autor pentru informatiile si imaginile existente pe acest site sunt detinute de catre: floriinbaiamare.ro. Materialele prezente pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, complet sau partial fara acordul expres al floriinbaiamare.ro.

Neangajarea raspunderii
Floriinbaiamare.ro nu va acorda nicio garantie referitoare la evitarea intreruperii serviciilor oferite pe acest site.Firma nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio eventuala dauna directa sau indirecta rezultata din urma folosirii prezentului website.

Avand in vedere ca accesul la prezentul website este conditionat de catre terti (furnizorii de internet, compania de webhosting, funrnizorii de servicii DNS), floriinbaiamare.ro nu poate garanta ca serviciile de ecommerce oferite de prezentul website nu pot suferi opriri.

Obiectivul siteului
Prezentul website are ca si scop comercializarea de buchete si aranjamente florale.Floriinbaiamare.ro nu poate garanta ca paginile prezentului web site nu pot contine erori dar depune toate pentru a prezenta informatii corecte si a rezolva cu maxim de profesionalism toate eventualele erori ce pot aparea.

Confidentialitate
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Floriinbaiamare.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciului si pentru intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
La accesarea siteului nostru,www.Floriinbaiamare.ro, platforma noastra va inregistra automat informatii despre providereul dvs. de internet cat si siteul de pe care ne vizitati (exemplu, google.ro). Aceste informatii ne ajuta sa intelegem mai bine sursele de trafic si interesele clientilor nostri pentru a imbunatati calitatea serviciului oferit. Alte date personale ale dvs (nume, numar de telefon, adresa de email, etc) sunt colectate doar daca sunt oferite voluntar de catre dvs, in contextul efectuarii unei comenzi pe siteul nostru sau a completarii formularului nostru de contact. Aceste informatii ne ajuta in oferirea serviciului nostru catre dvs (nr de telefon pentru confirmarea comenzii, adresa pentru livrarea, numele pentru intocmirea facturii, etc). Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice cu scopul de a va putea oferi serviciile noastre in cele mai bune conditii.

Utilizarea datelor personale
Floriinbaiamare.ro poate detine date si informatii despre dumneavoastra, pe care dumneavoastra nu le-ati oferit. Informatiile la care ne referim pot include, printre altele, nume, adresa, numar sau numere de telefon, adresa de email si informatii despre modul in care utilizati serviciile noastre. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul Floriinbaiamare.ro. Acestea ar fi: – oferirea de produse si servicii catre dumneavoastra; – procesarea cererilor si mesajelor dumeavoastra; – procesarea comenzilor pe care dumneavoastra le pasati pe Floriinbaiamare.ro – generarea de facturi fiscale pentru comenzile plasate de catre dumneavoastra pe site-ul Floriinbaiamare.ro
Descrierea produselor

Floriinbaiamare.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale, garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente poata sa diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse,sau flori lipsesc din stoc,floriinbaiamare.ro poate inlocui aceste produse,sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original. Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vazelora aranjamentelor disponibile online poate fi diferita.

Modificarea politicii de confidentialitate
Floriinbaiamare.ro poate revizui prezenta Politica de Confidentialitate in orice moment si fara o notificare prealabila. Obligatia utilizatorilor acestui site este de a verifica periodic Politica de Confidentialitate pentru a lua la cunostinta actualizarile sale.

Nota:
Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a te putea inscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.floriinbaiamare.ro. Unele produse din acest website contin bauturi alcoolice, astfel incat trebuie sa ai peste aceasta varsta pentru a le putea achizitiona si consuma.