Cum platesc

Metode de plată
O comandă poate fi plătită prin următoarele metode:

CARD BANCAR
În cazul în care dispuneţi de un card bancar acceptat pentru plăti online (unele bănci solicită semnarea unui acord înainte de prima tranzacţie online), această este cea mai simplă şi rapidă metodă de plata şi constă în completarea unui formular cu datele cardului dvs. Procedura este sigură iar datele cardului dvs. nu sunt stocate pe serverele noastre, sunt trimise direct la procesatorul de carduri, serverul nostru primind doar o confirmare sau infirmare a reuşitei tranzacţiei.

TRANSFER BANCAR(INTERNET BANKING)
Daca aveti Internet Banking puteti plati de acasa.După ce alegeţi că metodă de plata – „transfer bancar”, vă vor fi afişate datele necesare efectuării tranzacţiei (datele societăţii şi contul bancar), după ce efectuaţi transferul trebuie să trimiteţi o copie a ordinului de plata,prin email (scan)la adresa office@floriinbaiamare.ro. Această confirmare este absolut necesară pentru toate comenzile plătite prin transfer bancar, indiferent de intervalul dintre efectuarea transferului şi dată livrării.
Plata se face in contul urmator:
SC.DALUGA FLOWERS SRL-D
Banca.BANCA TRANSILVANIA
Cont LEI:RO86BTRLRONCRT0433795301

PLATA ONLINE PRIN PAYPAL
Pentru a plati prin Paypal aveti nevoie de un cont pe www.paypal.com.Daca nu aveti va puteti inregistra si crea un cont nou.

WESTERN UNION sau MONEY GRAM
Achită suma aferentă comenzi dumneavoastra pe numele Lupsa Anisoara Gabriela,Baia-Mare , Jud. Maramures, România. După achitare, vă rugăm să ne confirmaţi plata prin e-mail la office@floriinbaiamare.ro, incluzând suma plătită, codul MTCN, numele şi ţara expeditorului.

PLATA LA SEDIUL MAGAZINULUI
În cazul în care nu puteţi plăti prin niciuna din metodele de mai sus, sau doriţi să plătiţi la sediul nostru sau la livrare va rugăm să ne contactaţi.Daca alegeti sa achitati la sediul magazinului beneficiati de o REDUCERE de 15%din valoarea comenzi.Adresa magazinului Floriinbaiamare se afla pe B-dul Republici nr 31 (Langa Liceul Sportiv)