Termeni si Conditii

Introducere
Aceşti termeni şi condiţii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.floriinbaiamare.ro. Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Utilizatorul confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii în totalitate.

Drepturi de autor
Copyright © 2012-2017 SC DALUGA FLOWERS SRL D,toate drepturile rezervate.

Continutul este proprietate a lui SC DALUGA FLOWERS SRL D, incluzand textele, imaginile, elementele grafice si simbolurile, scripturile si programele dar si alte elemente ce se gasesc pe siteul www.floriinbaiamare.ro. Aceste materiale sunt protejate de legea dreptului de autor in conformitate cu legislatia in vigoare privind proprietatea intelectuala. Floriinbaiamare.ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul partial sau total pe siteul www.floriinbaiamare.ro in orice moment, oricarei persoane sau program (robot, spider, crawler, etc) fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

Site-ul www.floriinbaiamare.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului magazinului.

Www.floriinbaiamare.ro este un site conceput, executat si intretinut de societatea comerciala SC DALUGA FLOWERS SRL D cu datele de identificare: Codul unic de identificare: 38828060
– Registrul comertului: J25/182/2018
– Sediul social: Granicerilor nr 92 Baia-Mare,Romania,Maramures

Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situaţiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus.

Politica de acceptare a comenzilor
Toate comenzile inregistrare pe site-ul www.floriinbaiamare.ro sunt supuse acceptarii de catre SC DALUGA FLOWERS SRL D , ce isi rezerva dreptul de a refuza comenzi fara a furniza un motiv anume. In aceasta eventualitate suma platita de catre cumparator (daca va fi cazul) va fi restituita in totalitate.

Modificarea unei comenzi deja plasate
In mod normal o comanda poate fi modificata cu pana la 3 ore inainte de livrare. Se poate modifica mesajul pentru felicitare, adresa si timpul de livrare. Cel mai rapid si mai simplu mod de a modifica o comanda este sa ne contactati telefonic sau prin email.

Anularea unei comenzi
Ca si alternativa la anularea unei comenzi, puteti lua in considerate reprogramarea livrarii. Daca nu a fost deja procesata, o comanda poate fi anulata cu minim 3 ore inainte de livrare.
Comenzile platite prin card sunt rambursate instantaneu, iar pentru cele platite prin ordin bancar, in functie de banca, plata se ramburseaza intr-un interval de 2 – 5 zile lucratoare.

Confidențialitate
www.floriinbaiamare.ro poate deţine informaţii despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor de pe siteul www.floriinbaiamare.ro. Nicio informaţie nu va fi dezvăluită niciodată unei terţe persoane. Comenzile efectuate cu menţiunea ANONIM, sunt expediate şi livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului.

Descrierea produselor și prețurilor
Fotografiiile au caracter informativ. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stocul www.floriinbaiamare.ro pot fi înlocuite aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puţin egală cu cea a componenţei florale înlocuite. Puteţi solicită în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site,contactandu-ne telefonic. Satisfacţie 100%, reprezintă mottoul firmei noastre. Floriinbaiamare.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site, preţul poate fi modificat fără preaviz sau poate conţine erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecţiuni tehnice apărute la server. Preţul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediere aferente(daca este cazul).

Livrări și program de lucru
Comenziile dumneavoastra sunt preluate de siteul www.floriinbaiamare.ro în permanentă, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate este de luni până vineri între orele 8 şi 20, livrările efectuându-se în intervalul 9:00 – 20:00 .
Floriinbaiamare.ro livrează comenzile într-un interval de maxim 8 h de la dată plăţii în Baia-Mare.Daca doriti ca comanda dumneavoastra sa fie livrata in afara orasului Baia-Mare,se v-a percepe o taxa de transport de 1.5 lei/km pana la adresa de expediere.În acest caz va rugăm sa ne contactaţi telefonic: 0754339894 sau prin email:office@floriinbaiamare.ro pentru mai multe detalii. Livrăm în aceeaşi zi. Este recomandat să completaţi în casetă cu Observaţii cât mai multe informaţii pe care le consideraţi utile agentului de livrare. Atenţie: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu îşi asumă obligativitatea de a respectă acest interval atunci când acest lucru nu este posibil.

Garanție și limitări
Tot ceea ce ţine de acest site este oferit că atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie. www.floriinbaiamare.ro nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte acest site şi produsele oferite. Floriinbaiamare.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poat fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Floriinbaiamare.ro îşi rezervă dreptul că în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Floriinbaiamare.ro îşi rezervă dreptul de a refuză livrarea oricărei comenzi fără obligaţia de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiţi pentru comandă respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de Floriinbaiamare.ro, dar nu şi alte despăgubiri.

Condiții legale
Site-ul www.floriinbaiamare.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

Dispute și conflicte
Orice conflict apărut între www.floriinbaiamare.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale din Romania din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor din Romania.

Dispoziții finale
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalida, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.